Monday, November 7, 2011

Mood swing

I guess i have a really bad mood swing lately.

I cried over small things. and get angry easily.

Till one extent, i kinda hate everyone. including myself.

Hewhewhew. i cried the most this month. and it was because i was sad and angry.
*serupa angry bird mungkin! HAHAHA.
Tak boleh terasa sikit dah menangis.

Tadi aku gaduh dengan kakak.
Dan aku terangkat suara, sampai mak dekat dapur " adik, adik "
Itu warning ye kawan2.
Abah dalam bilik gelak2, i think its because he wanna me to take that easy.
Dia cuma kata, jangan la bertekak, dua-dua salah.
*aku bukan macam ni, sekali pun hati aku sakit, tapi bila dengan family, aku tend utk diam.sabar and.... nangis. HAHA.
Sebab aku kan adik, bongsu, patut hormat abang kakak.

Cuma hari ini, hati, jiwa dan raga terasa memberontak.

Gaduh mulut dengan kakak, last sekali jawabnya,
aku masuk bilik sambil menghempas pintu sekuat2nya. Sekian.
*aku xpernah macam ni, sekali pun tak pernah.
*abah sampai keluar bilik. dan berdehem. itu tandanya aku melampaui batas.

See, this is not my self, aku tak gila nak kurang ajar sebegitu.
Bila fikir2 balik, menitis jugak air mata, kerana apa, kerana itu kakak, yang jaga aku dari dulu, menurut semua keinginan aku, apa salahnya aku mengalah -_-'

Dan hari tu, tgk real steel, ye ye, air mata menitis juga.HAHA. bila time happy siap bertepuk tangan.

Dan tadi, tgk pearl harbor , pun begitu juga. Siap menjadi emo membenci si Jepun yg membuat serang hendap. menitis-nitis air mata bila tgk perang.

See.
This is sooooo not me. i am wayyy cooler than this, macho than this.

wuwuwuwuwu.


Fatinhusna, can you please back to normal?


4 comments:

istadartiah shamsudin said...

eheeee.
sila macho semula cik husna.
ganbatte!! :D

syarifahsidrus said...

be yourself dear :)
chill

Herlisyatt said...

cik is : berusaha menjadi machoo :)

syarifah : InsyaAllah. trying my best to be myself

Anonymous said...

mother of god.

you still look like a guy.