Sunday, September 26, 2010

Habes dah

Alhamdulillah.
Final da abes. yeay!
Physics, susah gila.
Tido pkul 2 kot sebb study.
Tp still the same.
Allah nak uji ya husna, kejayaan tak datang bergolek!
haish..
Lepas zuhur, terus g mid :)
haish, buat apa?
melepaskan tension sebab seminggu bergelumang dgn buku -.-
Jumpe BAD ;)
da nak setahun kawan, baru dpt jumpa. tu pun coincidence
yeay! mcm ape je main keliling tiang.
xsampai sejam pun.
** bad, suara na mcm lelaki, i wish sore throat cepat2 hilang!
Time Square, besok kami datang
org kat u, abes exam mmg mcm nie ye?
pergi enjoy gila2. knp termasuk sekali :(

next to buy.
- perfume DKNY, green apple
* ok, nak beli nie, cepat msuk 2nd sem punya duit. nak beli nie. harga rm 1++ , best gila bau dia. best gila gila. best gila!

-.- Looking forward to have a big change in my life. There's no way to turn back. no u-turn. no junction. InsyaAllah. changing to become a better person. a better muslimah. Show me the path ya Allah

- Dont under estimate me. I'm not that desperate. Kau, kalau nak berkawan, silakan. Tak semua permpuan sm. ye, mmg i was left bloody broken heartedly but, tak perlulah mcm tu kan? Terima kasih



2 comments:

faten helmi nuur said...

DKNY green apple?
wah aku gie mid hari jumaat lepas, nak beli, tapi elaun tak masuk lagi , bulan depan baru beli :D

FatinHusnaKamaruddin said...

hahahha
yeke?
mari beli
bape hrga dye senanye?