Monday, September 27, 2010

for her

i noe u'll read, so move on
ape mslh sbnrnya? lelaki tu tak ckp ape2 kat aku.
tiba2 kau nak marah2. bukan kita da lm kawan?
sebb lelaki tu kau nak kata aku SLUT.
gila hebat ayat kau. mcm tu ke kawan.
kalau kau suka kat dia, silakan. aku xde hati langsung.
tp xperlu buat aku mcm nie, sbb aku manusia, ada hati!
dr dulu lg kau mcm nie, aku tak faham lgsung.
** bc kalau kau da ready
kau kenal aku da lama, sape yg couple 2.3 bulan clash?
sape yg bila bf dye nak clash, merayu2 mintak tlg aku pujuk?
n knp, setiap kali kau kne tggl alasan dye sm, sbb kau main kayu 3
aku malas nak ckp pape, tp aku rs kau sgt da melampau.
kt aku pe****r, sape sbnrnye yg more likely ke arah tu?
hey, sebb lelaki tu suka aku je kau nak kt mcm tu?
mn letak kewarasan kau?
dulu bila kau sgt susah, kau cri aku, macam2 aku.
sekrang hnya sebb dia kau mcm tuh? aku sgt bnci bila org buat aku mcm nie
sgt sgt sgt benci.
dia suka aku, so knp. aku xlayan pun. msg dgn dia gila jarang.
come on lah.
sorry, kau bukan kawan aku lg.
what u said is far than enough. so jgn ggu hidup aku lg
kalau kau nak sgt kt dye, then ubahlah diri kau.
kau tgk skit dye lelaki mcm mn
jgn msg, or call aku.
aku benci bila org ckp aku mcm tuh.
kalau kau nak lelaki yg baik, berubahlah, aku xkt aku baik, tp kalau kau nak lelaki yg baik.
berubahlah, dan xsemua bnda yg kita nak, kita akan dapat. dan aku xsuka lelaki tu.


6 comments:

Anonymous said...

perghh hot gila that gila boleh keluarkan kata2 macam itu.
even aku kalau nak marah org, tak pernah terfikir nak keluarkan kata2 mcm tu. aku tahu aku tak baik, tapi eeeuuww. kau PEREMPUAN, tapi kata2 macam pffffttt.
takpe kecikk, that girl can say anything bout u, but one word for her is JEALOUS! hahaha
-yuk-

FatinHusnaKamaruddin said...

yukkkk.
knp anonymus?
haiyak
she's god damn jeles lah kot
hampeh gila bila dye kt mcm tuh,

Ena Roseberry said...

Sabr yew husna....

FatinHusnaKamaruddin said...

sabar lah nie syg :)

faten helmi nuur said...

bukan ape na, dia jeles, dye tak dpt attention mcm yg kw dpt, so , aku pun tak suka org mcm tuh, ssh cari kita, sket mcm bek, tapi sng, maki kita, itu namenyaa, rubbish

FatinHusnaKamaruddin said...

hahahaa. mmg gila rubbish.
bodo gila
geram nye.