Sunday, October 30, 2011

am JEALOUS

Seriously,

Sometimes, i do get jealous to see my friends over there.
Some dekat Ireland, Russia, Egypt, or what-ever-place called oversea.


because,
i am jailed here, in Malaysia.



am i not good enough?



Sometimes i do regret choosing JPA instead of MARA.






Manusia, memang tak reti bersyukur.
Dan aku mungkin jadi salah seorang,


Nauzubillah.


Abaikan entry ini.

PMS is around the corner.
Early stage.



Damn.








Down to earth.


Jealousy makes your heart feel irritate with everything.
and sometimes

with your own self too.



# akuademasalahemosikeranamasadepan.

9 comments:

Amierah Nabillah said...

awww dear, jangan rasa down.. semua ada hikmahnya. you'll have a chance to go to so many places nanti bila dah ada pekerjaan. lagi best sebab boleh spend lagi banyak. serious. u'r not missing anything. don't be upset k? :)

pemuzik jalanan said...

Think positively. Rezeki manusia tak sama. Dia belajar jauh tak semestinya dia bagus. Awak duduk uia tak semestinya awak tak bagus. Well you are a doctor to be pun kan.

Itulah kadang kadang kita lupa nak bersyukur.

Ada masa kena lihat orang yang di bawah kita.

Nanti baru awak akan rasa betapa beruntung nya awak tau :)

syarifahsidrus said...

satu hari nanti kita akan berterima kasih sebab kita ditempatkan kat bumi malaysia ni. :))

insyaallah, belajar tak kira kat mana :)

Herlisyatt said...

bella : thank you bell. for such a great advice. Maybe its becoz i am in my PMS, n you noe the mood swing when a girl in her girl's day. teheee. Btw. thanks alot syg



syud : aaaa. terharu awak ckp mcm tu. InsyaAllah. lihat org bawah kita.
Allah knows the best :')

Herlisyatt said...

syarifah :
tulah.InsyaAllah. setiap yg terjadi pasti ada hikmah :)

Amierah Nabillah said...

aww, hehe, totally understand :P everything's sorta magnified bila PMS kan :P hehe . no biggie dear :') take care! ♥

Nini Hartini said...

org tu jele org ni..org ni jeles org tu. mcm tu lah lumlah manusia kan? akak jeles yatt terror spekang english. so sad because my eng is very poor.sob..sob...

Anonymous said...

kak tini : aaaa. mn ade terror. haiyooo. ni pung english campo2 kak tini. lantak org nak ckp ape.
we learn from mistake. teheeee.

*fatinhusna

Anonymous said...

some people said look is only skin deep. but i've tried to look in few layers of skin but still u are a guy to me! oh my.