Saturday, June 4, 2011

UIA , alhamdulillah

Alhamdulillah, dah sampai pun.

Cerita hari ini, sini cik ada punya belog!


* on9 pinjam lappy ada, wi-fi uia yang semakin maju ( sekejap je ne )



Malas-nak-bukak-lappy-sendiri-malas-nak-on9-tapi-godaan-hebat.






Hidup nie kadang2 unpredictable . Semakin rumit. Kuatkan hati , dan hadapi .
Moga ini yang terbaik . Tersedar dari mimpi . Sudahlah , jangan berdiri lagi disitu .


Kebenaran , kadang2 menyakitkan. tapi lebih baik, dari terus hidup dalam bayang2.



but i'm okay. serious. xpayah nak sedih sangatlah kan. buat cool sudah .
x. sebenarnya , aku dah penat lah brotherrr .



p/s : dah xde suara. cool macho suare saye!




InsyaAllah, kawan2 seUIA, mari berusaha bersungguh2 :)
sem tiga. walaupun lambat setahun. org lain dah masuk degree, dan kami diUIA masih pelajar asasi, but, it is the fate that Allah wrote for us. surely it is the best :)

2 comments:

kesumaharyani said...

bye bakal doktor. semoga tabah meneruskan hidup :)

Herlisyatt said...

thanks cik haryani.

doakan kami :)