Saturday, May 7, 2011

Setelah ditag. -.-'

2nd time buat tag2 bagai nie.

First tag dari farah syuhada -.-'

orang malas, jadi kite copy paste je :)

Assalamualaikum~

Jom sebarkan.Saya saja nak tengok sejauh mana banner ni boleh pergi disamping tu saya nak buat kajian.Agak-agak anda,blogger muslim atau muslimah lagi ramai? =P

bagi blogger muslim copy paste banner ini..

untuk blogger muslimah..

Cara-caranya
1.Pilih satu banner sahaja.Jika anda blogger muslim copy paste banner muslim di entry anda.Begitu juga sebaliknya.
2.Letak link anda di ruangan komen saya untuk kajian saya.(kajian la sangat)
3.Tag 2 orang rakan blogger

p/s:senang je kan?so ape lagi?cepat!!InsyaAllah banyak lagi aktiviti yang akan saya anjurkan untuk blogger muslim dan muslimah..

This tag goes to.

6 comments:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

heee. yeayy~
mekaseh ye awk. :)

al_hakim said...

terima kasih kerana sudi join..=)

Herlisyatt said...

sm2 la awk. :)

al-hakim. sama2 :)

istadartiah shamsudin said...

selesai tugasan :)

Nini Hartini said...

erkk? yatt bukan syarat tu pilih 1 banner je ke? klu yatt muslimah so tepek banner muslimah kan?

ke akk yg salah faham?

Herlisyatt said...

hehehe. kak mmg tepek satu.

tepek satu kat tepi blog akak je. hihihi

yg post atas nie nak promote blogger tu punya contest(kot la contest)

xtahu nak pggil ape. nak tag akk jugak

buat laa :)