Thursday, April 21, 2011

Understand

* post yang emo -.-'

* err. semua makhluk meng-emo-kan diri di status ku -.-'

Sometimes. its really hard to understand a person.
Seriously. its deadly hard.
The more i try to understand the more i get confused about him.
Seriously.

When he says everything is fine, there's like something
Okay. i'm not stupid.
There's something wrong!!
kalau msg kau. dari-happy-bertukar-moody.
*org bodoh je xfaham kau ade bnda yg xpuas hati!

Fighting become like everyday must-do-hobby.

I dont know how long i can stand
I dont know okay. seriously. i dont know.
I dont know what did you want. I dont know what the hell that you expect from me.
I dont know whats on earth that you are trying to get.
For every fighting, there's must be a point , where you got me wrongly.

Bak kata cik Raja , kaum adam mahu dirinya di layan seperti baby
-.-'
kau da besarpun. buat apa berbaby-baby bagai.
ah. betul. tunggu SAH dengan aku.
lagi manje dari baby aku mmpu buat
*pfffffffft

ah. aku xfaham kau nak apa. serious.
nak aku berjiwang karat. jauh tak lagi.
hati jiwa organ, bukan penjiwang tegar.

yelah. aku lah monster tu.
yg slalu sakitkan hati kau kannnn.
mende, pdhal kau yg xfaham.
tapi monster ade perasaan gak derr.
susah aaa kalau kau nak org faham kau, tapi kau xnak faham org.
mende. mende. mende. mende lah kau nie!

buatlah perangai banyak2 lagi.
suka jugak aku melayan.
kite tgk sape yang xtahan nnti.

* maaf. emosi tidak se.ta.bil.

3 comments:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

oke.
this is serious.

KakiYangBerjalan said...

bahaha. yap this is serious :3

ouh my name is mentioned here :D

cik herli lalui bnda yang sme. hah sumpa tak paham kan. kadang rse rimas pun ada, bosan em ada jgk.

ntah la kan. kita tgk sape yg bertahan ! :D wee..

pemuzik jalanan said...

Harini gua emo.
Takpayah cerita pasal lelaki.
Tak paham bahasa.

Ahh kalau dorg kata perempuan tu komplikated.

Lelaki is more complicated hokay.

Kadang kadang rasa nak resign dari jadi Dr Love.