Tuesday, April 19, 2011

Tulang belakang


Herlisyatt's backbone.
* i lie.
Lately, seriously.
Selalu g.i.l.a sakit tulang belakang.
Okay, its not new, as dari dulu kat TGB lagi mmg dah sakit.
Terutama when study non-stop sampai 4 or 5 jam
But lately, it become worst i guess.
Well, example, *kat rumah xde keje nak study, on9 lah kan
On9 xde la lama mana, around satu jam dah serious sakit gila.

Last night, seriously.
sakit g.i.l.a
Rasa macam, nak-keluar-dan-masuk-semula je backbone nie
Urut2 sikit, baru insertkan balik.
Haish. memang heaven kalau blh mcm tu.
Tanye dye dulu ape masalah smpai sakit macam nie.
manje sgt tek pommm -.-'

I cant sleep atas lantai, nnti serious rasa mcm pedih je.

Intercoastal muscle, are you okay?

Whether dekat lumbar or thoracic i dont noe.
But area tu lah sakit dan pedihnya.

Haish, anyone? medical officer, answer me.
G cari husband doctor, baru best sikit.
-.-'

Oh. no hospital.
i hate hospital.
hihi.


-
i went to domino's pizza just now with my mum
biase lah, org tu mintak nama n nombor telefon as customer's service kan.
so i gave.
mana tahu balik jah ade lelaki kerja dekat domino's anta msg nak berkenalan.
aku mcm __ . * but ade sorang tu, hensem g.i.l.a. macho. hihi.
errrr. sekeh kpl sendiri!
kerjala btl2 bang.
blh pula menyelam smbil minum air.
bagi pizza free blh tahan lagi.

7 comments:

zeeyra esa said...

awak mara TGB ke dulu?eh bhy tu backbone sakit.da jumpe doc ke?jgn biar lak..=))

SENORITA ZATY said...

lebih baek cek , nnt pape jadi susa nnt :) mmg laa, sape suke pg hospital,

Nini Hartini said...

kan doctor wanna be. so periksa sendiri sudaaa..hehehehe

yatt, akak pun sering mengalami masalah tulang. tulang asyik lenguh2 je. bila jumpa doktor, depa ckp sbb stress. mmg stress blh mengejankan otot eh?

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

haihs. pegi la cek yang oi.


gatalnye abg2 tu.
awk comey sgt tek pomm!

mekanikaEVO said...

sakit kat tulang blakang ke sakit kat muscle kat blakang?

Herlisyatt said...

zeyra : ha'ah dulu mrsm tgb wak :0 hihihi
xjumpe lagi doktor. InsyaAllah. nnti2.

zaty : InsyaAllah. nnti sy pergi

Herlisyatt said...

kak nini : hihihi. belum jadi doktor lagi kak. kalau x, mmg da uruskan diri sndiri kalau sakit. haish. erm., rsnye lah.

ada : sy mmg comel. eh. back to topic. InsyaAllah nnti sayyyeee cek. malas. xsuka HOSPITAL

hayyan : aku pun xtahu. hahahaha. xpro lagi bab2 medik nie weyh!