Thursday, February 17, 2011

Air mata menitis

* sambil mengesat air mata

STRESS

encik comp sgt hebat, mampu buat sy menitiskan air mata perempuan.

kenapa byk sgt topik.
sampai sepuluh, dengan lab nye lgi buku dah amat tebal.

kena hafal satu2 steps.

yelah, its more to understand, tp its

I just DONT HAVE any INTEREST on computer


serious, tertekan.

ye sgt sgt sgt tertekan.


dulu masa midsem, FIM buat air mata menitis, sekarang comp.

Hebat, sgt hebat. sgt sgt hebat.


SPM, xpernah buat air mata mengalir. sekali pun tidak!



dan UIA punya tambahan subjek mampu buat air mata menitis.


HEBAT WEYH!

suddenly, i miss that person so badly -________________-

its maybe because, dulu, satu ayat dye blh hilangkan semua rasa yg xbest.

but i dont have that person anymore.i just miss that person

* deep sigh


serious sgt sgt sgt tension.

serious sesak gila rasa.aaaaaaaaaaaaaaaaa


huuuuuuu. seriously, its too much.

i have to face this alone.
i have to be strong.

you have to be strong fatinhusna, u must.

you should.

4 comments:

anak tiri tapi disayangi, ADA COMEY said...

haihs.
yang,
sabar yek..

dun stress out too much,
awak tuh dh banyak bace.
saye kot yg patut menanges skang,
sebab tak abes khatam semua 10 chapter tu lg!!

tp sebab ignorance-of-how-important-computer1-is maseh tebal,
air mata tak menitis lagi.
hehehehe



sokkay.
kamu kuat.
u can face this :)
we're owez behind you.
cheer up :D

omma epah
oppa ain
anak tiri ada :'(

anak tiri pon anak tiri laaaaah

trouble-maker said...

be strong awak.:) kalau SPM pun awak dah selamba badak je dapat bagus.UIA punya subject ni awak janganlah pressure sgt.:)tak ada benda yang senang.kalau semua senang.ingat saya,awak and semua orang nak appreciate ke apa yang kita dapat.fasobron syg.:)

fasal 'that person'.awak tak akan dapat berhenti rindu dia.tu memang tak dapat dinafikan.perasaan tu semuanya ciptaan Allah.maka,dekat Allah juga lah awak kena berbalik.sebab hanya dekatkan diri dgn Allah je,dapat kawal perasaan awak tu.:)

Good luck in whatever u do,fatin husna.
Awak tahu tak,sebabkan semangat awak.saya kuatkn diri saya.:) kita sama sama sedih kan tahun lepas.tapi,sebab awak.saya rasa saya mampu hadapi semuanya.walaupun hidup dgn kenangan.awak SEMANGAT saya.jadi,awak kenalah terus kuat.:)

FatinHusnaKamaruddin said...

cik ada.
sy memang tabah,x, sy sgt tabah. ye sy tabah. ye sy terlalu tabah.

mlm2, b4 tido, kalau rindu, nangis kejap.

ye, nangis je yang mampu buat sy rs agak lega, dan xterus kacau dye.

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

rindu. -.-

tp sy sgt kuat!

FatinHusnaKamaruddin said...

cik yana
sayam,. insyaAllah.
nak suruh awk jadi sgt sgt sgt kaut, sy jugak perlu kuat kan.
ye saya tahu,
ujian dugaan.
sebab dye thu sy mampu.
tp rindu sgt menyesakkan hati

sy rs, xsalah kdg2 merindu,
sebb itu satu lumrah
bukan senang nak buang that person cepat2/
tp sy cuba
you stay strong sayam :)