Saturday, November 20, 2010

Last day

Hye readers :)

Bz tlg baby sit ank2 buah.
Hohohhoho.
cik husna ade ank sndiri nnti lg best**

20/11/2010
Shopping dgn ma.
Cuti 5 hari kot but duduk kat rumah je.
Mula2 pergi astana moda.
Beli kain buat jubah + baju kurung pahang
Jubah tu kalau blh nak je beli kat Jalan TAR,
Lg senang kot, tp tulah, ma xsuka kot sy beli baju kat stu.
Apekah -.-
Paling suka shopping kat JJ lah.
Even though kat mid, ts or sunway.
Sheish xtahu nak beli ape.
Kalau kat JJ melaka nie, senang je nak cari barang, tahu je ape nak dibeli :)
So, hari nie beli blouse je!
Warna purple.
Ma beli 3 pasang kasut.
Mmg shopaholic nie.
Ouke, i guess sifat aku yg suka shopping dtg dr ma :)
Then balik rumah pergi ukur baju,
Beb, aku dah kurus kot, ukuran pinggang berkurang ouke!
Tp bukan ke kat UIA mkn gila banyak?
Dah, td buat biskut, weee
Biskut cornflakes.
Huh, rumah da abes bau kuih.
Best, tgh tggu dye masak dalam oven.
So now, nak pergi lingering around kat internet cari tajuk utk Understanding Islam nye assignment.

** Sila lah muncul tajuk yang best2.
Syurga, solat or Haji?

And yes, this weekend ade lead train. mmg xdapat nak hangout tgk harry porter.
Hebat nya UIA.

off. memacking barang :)

tell me that you need me.louder.so i wont go


5 comments:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

hey.. blog bermuka baru ye,,
chantek sgt~!!
shuke :)

FatinHusnaKamaruddin said...

tgk tuan dye please. hahhaa

Harith said...

fatin
nak tanya

"2018/2019-HO"
whats HO?

faten helmi nuur said...

HO, house officer, a new graduated doc, have to undergoes this housemanship program for a period of time, so that they can get adapt with the surrounding and get know which department they suite into,because during the housemanship program, they will be send to different department.

FatinHusnaKamaruddin said...

akmal harith : weee. faten helminuur dah tlg jawab kan :) soalan awk

aten : thanks my dear. tepat sgt2!