Saturday, November 27, 2010

Kahwin Muda

Hari tu kat UIA buat pillow talk
Entitled kahwin muda :)
Hailaaaaa. mula2 nak pergi juga, but then last2,
xpergi pun.
Haish. sbb takut kot, kang keluar dr talk tu call ma kt nak kahwin
Mmg drift la ma dari melaka smpi pj nie.
weeeee.
Btw, act borak ngan member yg pergi talk nie.
Quite awesome lah kot.
* nak kahwin muda juga boleh ta?
Diorg siap bawak pasangan muda dr main cmpus lgi.
And then, bila kat main campus, budak medik yg dah kahwin berterabur kot.
Apekah -.-
UIA, Medik, kat main campus kahwin awal tu something yg mmg jd ADAT
Lawak kot. Hailaaaa.
Yang xtahan, rumet siap kt xsabar nak tunggu kad kahwin Husna.
Errr -.- sy belum ade calon ye, harap maklum.
Mainly diorg galakkan kahwin muda sebb nak elakkan bnda2 yg xpatut.
Means semua nya jadi halal.
Besar kot pengaruh talk nie, nasib xpergi.
Siap ajar ayat untuk lembutkan hati parents kalau diorg xbagi kahwin.

Marriage, its need commitment.
Its not something that u can easily turn back.

There's nothing we should rush for.
InsyaAllah, ade jodoh surely lah xkemana kan.
Its just a matter of time.
Tulang rusuk, pasti xkan bertukar, yakinlah :)

I'm gonna be a doctor first, before i get marry. InsyaAllah.
May Allah bless.

Jodoh itu perlu dicari, dan perlu dicari bila tiba masanya

You, tuan badan tulang rusuk, xpayah nak menyorok sangatlah kan
-.-

"Ya Allah,andai dia di ciptakan untukku,andai dia memang jodohku,andai dia yang terbaik untukku,kau PERMUDAHKAN lah"
** syud, curi ayat nie.

5 comments:

sui nawi said...

Pillow talk Ooo

eida said...

dlu mse kt intec pon ade jgak, mmg besar pgaruhnya. bg kte tak salah kot kalau kawin awal, asalkn kalau org tu mmg dah matang dn bersedia... so, adakah kte cukup matang? hahahhaha

FatinHusnaKamaruddin said...

sui : yes pillow talk :)
heee

eida : sumpa ouh ta ckup matang lg -.- hahha

deartrana said...

suka nya. :)

FatinHusnaKamaruddin said...

suka jugak la tyra :0