Friday, November 26, 2010

Jeritan

Ade anonymus post kat formspringme sy.
' rasa nak jerit bole? '
jeritlah, nak join juga.

Sheishly, tension.
Under pressure.

A journey to remember.
Hari ni act, nak g mid beli tiket untuk harry porter next week
Ceyh, semangat gila lah kan, as minggu nie xblh keluar.
Skali Arif kt kena buat kad BANK ISLAM untuk JPA nye elaun
Aaaaaaaa.
Fardu Ain habis tepat pd msnya, pkul 2,
berkejar2an lah balik bilik,solat,trus keluar.

1. Sesat, hampeh nye uncle taxi, yeye muka mcm tahu je mn Bank Islam kat seksyen 17, skali da smpi sn dye g tnye org lain. -.- ( meter taxi bergerak mcm air )
Last2, pergi kt UM nye B.I je, Arif da buat muke bengang, yelah mula2 mmg nak g situ, tp sy xnak as kena jalan jauh ke dlm UM baru smpi bank dye.
Hah, hamiikkkkk. mmg hebat lah cik Husna. Last2, kena gak berjalan jauh msuk dlm UM!!

2. Xblh tempah tiket. kalau nak tmpah kena 2 hari sblum tayangan. -.- erk. apekah. mmg dpt penat jelah kan + duit habis. Sheish tension gila2.

3. Understanding Islam nye assignment kena anta hari Isnin, esok n ahad ade lead train. Apekah -.- Bila lah ms aku nak mengadap buku syurga, kitab usuludin, nk buat kajian n type report. Aaaaaaaaa. Tolonglah, tajuk baru je di approve hari ni, then kena anta Isnin. I need time lah :(

** under pressure. lead train nie perlu ke? mcm pfftttt =.=

Kat mid, nmpak mamat ni subhanallah. hensem gila2. Muka mcm syahir AF kot, tp tulah. cool je dye, ade awek dah kot. Tp sheish aku ngan Ain pandang mamat uh 2 kali :)

* Ya Allah, ketemukanlah aku dgn orangnya kelak. InsyaAllah, aku tunggu dan yakin, tulang rusuk tidak akan bertukar.

Huuu. susah kot mcm nie.

I know I make you miserable. Menyakitkan otak.

But u'll always be my star.

6 comments:

Harith said...

datang um xbagitauuuuu
:B

FatinHusnaKamaruddin said...

hahahaa.
nak cept lah cikkk harith :)

Harith said...

fine fineee
6 submarines cancel!
i bagi 5 je :D

FatinHusnaKamaruddin said...

aaaaa.
u jahat, mn blh cancel2.
nak 6 jugak :(

Harith said...

yela
six. six of them :)

FatinHusnaKamaruddin said...

hohohhoho
suka!