Sunday, March 11, 2012

Hantaran

Assalam readers. Selamat malam :)
*tajuk nak vogue -_-

Alhamdulillah. mid sem telah pun selamat menjayakan dirinya untuk habis. Bersyukur walau pun, yes, MATH yg agak -_-

We end up releasing tension dekat TS. HAHA. berzaman xjejak TS, last time was last year, on May kot. I didnt actually remember.

So, shopping time come. Tapi kali ni sangat berbeza, going shopping for incik seafarer. Tiba2. As he always. often. gives me this and that, ape salahnya kali ni, kite pulak membalas balik

*am trying to be so sweet. Teheee.

So, i end up having bad headache sebab xtahu nak beli ape, budget, Alhamdulillah ade. Tapi macam, IDK what to buy. The hint here, something that he can use, something unique.

Its not like, xkenal hafiz, cuma macam, looking for something extraordinary. Untuk mencari sesuatu yg menarik, kite perlu berfikir untuk menjadi menarik (?) -_-

Tapi, biasalah, aku dengan ke-lame-an aku. Eheh, baru abis BIO, ilmu bio masih menebal sampai otak jammed, tawaf punya tawaf, then i bought this. Nothing special. Nothing extraordinary. But something that, when i look at it, my mind will be splashed with his face.

So, grab mcm tu je, oh! ini tipu, setelah fikir purpose setiap yg dibeli! hehe

I bought few things. with purpose.



i-hope-you-like-it
InsyaAllah, nanti try cari yg unique lagi okay?
Let Fatinhusna learn, more.
*kalah hantaran?

Last but not least, misi memenuh kan incik seafarer's hard disk with alot.i mean alot. of stories.. i know he's dying boring on board. Here, come to the rescue!
-searching, How I Met your Mother season 1,2,3,4,5,6,7
-ontheway, HOUSE season 1,2,3,4,5,6,7
and a bit of KOREA :P

Incik seafarer : I hate korea!
HAHA

Lemme know if you would like to watch other movies :)

unfortunately, last last ade heavy headache, until rasa macam muntah la salah satu cara nak release pain -_- * and i just figured out, TS yang punyalah, MasyaAllah besar tu, cuma ada satu SURAU, cuma SATU. sangat menyedihkan bila,
- authority, mmg xjaga kebersihan telekung kat sana
- xmampu nak tampung memang ramai hamba Allah yang nak tunaikan solat.

Tapi regardless ape pun, solat wajib ditunaikan, WAJIB kan.


and last sekali, i just bought a new toilet slippers for myself. Sebab, selipar skrg boleh membunuh, pakai skit n lalu kat tempat air, boleh rasa macam main ski -_- Sangatlah bahaya.

hihi. act, am looking for everlast shoes, tp end up. SEMUA TIADA SIZE, jadi readers, sila bersyukur sebab kaki korang pakai sz 5,6 and so on. Sebab penulis pakai sz 3.5. Sadis kan? Ye sangat sadis bile, you really like that shoes, tp end up
" Dik, xde saiz " -_-
Bukan xbersyukur, cuma tolongla bayangkan perasaan ku ini. heekkk!



Longing for this, if i could have one.
Wish list increases in number.

BB
Nikon DSLR
Instax camera
external hard disk

Duit, sila turun dari langit. Hhihi, kidding.

here come new looong weekdays -_-
now is March. so six months more. InsyaAllah :)

1 comment:

untoldhistory said...

comel gila kaki.! HAHA. my size pun mcm 6-7. woohoo. kakaki akk boleh masuk dua dua dlm sebelah kasut saye:p