Monday, April 25, 2011

Dooodolls


Desktop screen saver :)


I want this ,
cupido
or this.
cupipi

cute isnt it?

well, ada and me, da lama gila nak benda ni.
jumpa kat MPH hari tu.

well, lame gila
sebb bnda ni da lama.

keychain dye pom da 14.90
next week nye pergi, da xde kat mph.
serious terkilan.
*akibat kedekut nak keluarkan duit masa mula2 nampak
duhh!

Cik Raja : untung laa kalau ade orang sayang sampai gila punya besar sunny bear dapat :D

hahahah.

Farah syuhada, nmpak nya kite kena beli sendiri.

2 comments:

KakiYangBerjalan said...

Bahahaha.
untung eh? hee. :P

Cik hus, nanti org trsyg awk akn dtg juga.

Nanti dia bagi lagi cun dari Doodoll. Mne tau, lagi besar ! Hoo. Untung lah awak pada masa itu.

Even besar kereta kebal sekali pun hadiah tu, yang perlu kita pandang adalah hatinya.
Material boleh dibeli dengan wang,
tapi kejujuran dan keikhlasan..
They are Priceless.
:)

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

bertuah sgt cik raja dpt yg besaaaau tuh!
ehek.

ye. kite kena beli sendiri lah ye. uhuk~