Friday, March 4, 2011

Bila si ibu bershopping

Si anak ' bosannya -.- '

Cuba pergi shopping complex, baru lah.
hihi.

Mum bought me a jubah.
I mean kain utk buat jubah lagi.

Yeah.
I'm gonna be ustazah soon
Tukar carrier

Beg beli dgn lala

Sungguh, aku dah miskin -.-

Cik ada, ada satu sesuai dgn awk tpi, sy da kering beli mcm2 semlm -.-

* ingat nak beg sama lagi.hihi


POINTER.
insyaAllah. b4 20 march nie.


dicabar.
someone cabar aku,
to have a bf
times given; 3 months

terasa terhina juga
its 'what type of girl i am that you think.'
kite xsama.
xmungkin sama.
memang bodohlah kan kalau aku tercabar dlm hal mcm nie.
kau tu kawan, tp act mcm _____


Saya rindu

Mohd Farid bin Kamaruddin

Its been 4 years since you were gone
Still, i remember each things that happened.
and i miss you so badly today.
you suppose to be here,
arguing, fighting, laughing with me
i am all alone here at home.

30 May 2011
it will be total 4 years
i wish you are here brother.

10 comments:

haryani said...

goodluck untuk pointer. jgn jd seperti saya. chaiyok fatin!

FatinHusnaKamaruddin said...

heheheh.

yani

baik
InsyaAllah <3

istadartiah shamsudin said...

wah bestnye shopping. :))
cabar tuh myb die nk awk bhagia kottt... jgn fkr bukan2. okeh :)

❤zulaikha.afifah❤ said...

macam absurd je cabaran tu ? cinta mana boleh nak cabar2 . macam desperate pulak . haila . it's okay yunk . Allah lebih sayangkan your brother :)

FatinHusnaKamaruddin said...

erk.

bahagia

term ape tuh -.-

FatinHusnaKamaruddin said...

ikha : i just miss him so and very badly sayang
-.-

miss him like a hole!

zuhaidah said...

well,
aku rase kalo die cabar ko dpat 4 flat ke
sape smbhyg sunat lg byk ke
sape masak lg pndai lg elok kot =.=

FatinHusnaKamaruddin said...

tahu xpe zuu.

letih gk aku ngan minah nie

xpe abaikan
HAHAHAH

aku malas nak cari jodoh -.-

heheehe

NisaAdnan said...

KONPEM PAS NI ASYK PAKAI JUBAH JE. HEHE ;)

FatinHusnaKamaruddin said...

hehehe. tahu xpe :)