Wednesday, February 2, 2011

Mesir dan London

Mesir
Alhamdulillah. pelajar Cairo semua dah pindah kat Jeddah.
Gila lega rasanya, InsyaAllah, lepas tu balik Malaysia.
Ish, aku macam balikkkk lah weyhh. tolonglah.
Sheish aku risau gila. Lala, rindu kau oke!
Semata2 demi nak tahu pasal budak mesia kat mesir aku pergi bc paper.
Tak pernah dibuat -.-
Ye, sy mmg pemalas ye.
Then td baru bc blog HAYYAN, alhamdulillah.
Connection internet dah oke. Lega T.T

Lala sayam, aku tunggu kau balik. Bertahan cepat2.

London
Ye, selak2 paper tiba2 nampak
' Pelajar Malaysia di London dirogol bergilir2 lelaki Rusia '
errrrkk -.- apekah ini. Sekali lagi, pelajar malaysia dlm ancaman.
Nie semua kes kena spike ( dadah dlm minuman )
So, budak tu uncontious lah ms kena rogol tu.
Siap rakam2 lagi. Apekah -.-

Pergi sana sini org cerita pasal Mesir.
Ish, bertambah2 risau. Doa shj mmpu diutuskan kini.
nak suruh sama2 pergi berperang mmg xlarat lah kan -.-

Oversea,
dulu mmg gila2 lah nk pergi sana.
Sekarang dah cite macam2, ish.
Macam da xselamat semua tempat kecuali Malaysia.
Hopefully, malaysia, kekallah aman damai.

Bersemangat waja

Bercerai,
adik sedara aku dah kahwin. ms dye kahwin umur dye 16 kot, and aku masa tuh 17 kot.
Ceyh, bersusah payah menghadap SPM, dye blh langkah bendul kahwin dulu.
N now, as aku da balik melaka, baru tahu dye da bercerai.
Eyh, sempat ade baby ouke. da brape bulan aku xigtlah baby tu.
Xpernah jumpe pun. erkkk.
skrg baru nk nyesal, susah kot.
dah bercerai, sara ank dgn kerja kat kilang honda
aku nak tolong pun xmmpu.
Sekarang baru faham peri pentingnya pelajaran -.-

Mak kata,
lelaki, takat mana je dye suke kite, nnti da bosan dye tinggalkan.
* ayat power yg bermain2 dalam fikiran sampai sekarang

10 comments:

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

Semata2 demi nak tahu pasal budak mesia kat mesir aku pergi bc paper.
Tak pernah dibuat -.-

HAHAHA! pecah rekod kan cik kak. adeih. dorang wajib terharu atas ke-concern-an kite nih.



macam lagi bes stay kat mesia dari stadi jauh2x kan. huhuhu. bak kata kak farah aritu, "sudah2x lah duk sedih tak dapat stadi oversea"
nak kata tak sedih lagi, tipu lah jugak. cume, mcm kurang sket dh. hoho





siyes, btul ke kawen awal gile?
ish.
jangan caye sgt laki =.=

❤zulaikha.afifah❤ said...

suka ayat akhir . hopefully Allah beri jodoh yang terbaik :)

FatinHusnaKamaruddin said...

ada : hahha. kite org yg baru mengenal peri pentingnya media massa HAHHAHAAH
setelah 19 tahun mengenal erti kehidupan!

FatinHusnaKamaruddin said...

ikha : insyaAllah sayam :)

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

mek tok! tokleh blaaaah ayat! hahaha
kite tahu peri penting media massa tu, cume tiada kesempatan nak baca. stadi stadi stadi. ecehhhhh

padahal memang dasar malas nak amek tahu

FatinHusnaKamaruddin said...

hahaa. weyh. duduk sebelh2.perlu ke balas2 cmnt kat blog.
jerit kat sbelah je sudeyhhh!

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

haha. biar lahh. suke. ehek

FatinHusnaKamaruddin said...

sayam gedim.

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

HAHAHAHA
adeih. dah takde idea nak cakap ape =.="

FatinHusnaKamaruddin said...

yeah
i menang!
love you