Friday, December 10, 2010

Jealous

Err. ok. i'm being so immature here.
What should i say when my heart feels like this.

Lingering around at my fb home.
Suddenly, i looked at my former school fb.
Her primary pic is her picture with her bf

Suddenly i feel envy.
Knp eh? -.-
mmg xmatang btllah nie

No, sbb dr dulu.
During past time.
Mcm struggle nak kalahkan masing2 in study.
She didnt like to lose , me either lah kan.
So, kitorg nye relationship mmg xbaik.
Akhirnya end up dye masuk asrama penuh, n i masuk TGB

And in SPM, kitorg nye result mcm sm je, but end up dye dpt pergi I****
taking medic
and i end up masuk UIA.
well, its look like she get everything.
n i'm a loser here.

-.- dulu ms kt skolah, i'm a bit harsh.
n she's well, lemah lembut etc etc etc.
i have my own mcm cikgu yg syg kau lebih.
mcm tu jugk dye.

then now, aku rs sgt sakit hati tgk dye ngan bf dye
weyh, bukan aku nk kt bf dye but
ish, tlg la fhm.
then looking that he's so in love with her.
mcm buat rs xbest.
ye, itu bahagia dye.
mmg aku ngekk lah kan skrg!
looking them sm2 letk gmba profile pic. yg sm, mcm sweet gila
Asl aku xdpt mcm tuh?
Tgk kt fb boy dye, bye dye tulis Aminah's (bkn nm sbnr)
Comel kot, sweet gila.
sbb ape aku mcm nie, sbb..
i will never be treated the way he treat her.
putting pic together till whole world know everything
the boy being so unsecretable how he loves her.
how he appreciate her.
Huh. ok, this is ridiculous.
Yeah. u can say so. -.-

end up,
happiness, its not cheap.


kalau nak ckp mcm nie kat aku,
everyone has their own part of happiness, n my happiness might be will come later on, xpayah la. da bosan denga.

* mmg gila unreasonable skrg. -.-

sigh, wiping tears, off.
sometimes. i am too fragile

10 comments:

faten helmi nuur said...

husna, aku faham lah apa kau rasa, aku pun tak pernah nak dapat apa yang aku nak, tak pernah pun letak gambar dengan bf , tak pernah pun satu dunia tahu yang kami bercinta, siap cakap dekat aku, ** u kalau boleh tak payah lah u post anything dekat wall i , personal PM je, **
wtf, apakah ?aku terlalu buruk untuk tidak di show off kan k ? omaigucci, kadang2 jelous memang ade, omaigod kenapa dia dngn bf dia mcam tuh, knapa dia blaja ta bnyk ,tapi dia excellent jugak, knapa ?knapa ? dan knapa?

amira syuhada said...

chill bebeh,tak perlu semua tu pun..
kita percaya takdir..orang sabar dapat laa apa yang dia nak.. ala,kalau ada boyfie and becinta bagai nak rak pun belum tentu kekal.. jodoh =) again percaya takdir laa

*apa rajin sgt amirasyuhada nih -.- huu kala malam dingin ku keseorangan,emo pulaa

FatinHusnaKamaruddin said...

faten : haish. thanks syg. aku ouke skit dah. a bit immature there -.- mcm ape je. xsemua yg kita nak kita akn dpt :)

syud : haish. a good soothing words i think. thanks syg. u too :)

haryani said...

hey hey, saya follow awak (:
kuatlah okayy. someday the right one will come, on the right time. just tunggu je. mesti ade yang terbaek punya (:

FatinHusnaKamaruddin said...

haryani :) thanks dear, insyaAllah. tougher !

NURULROSSYAHIDAH said...

chill aa. aku pun takde gak. and yes, cikgu aku dulu pun syg kawan aku lebih. konfem jeles. tpi, buat tak kisah sudah. bukan takde org lain nak syg kita kannn? X)

takpe, pakwe2 ni, dah abis stdy bru best. kapel hebat mana pun, baik mana pun, kalau bukan jodoh, tetap tak kawen :)

lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.
usaha untuk menjadi sebahagian darinya.

plus, budak medic slalu kawen awal. unfair betul. kih3.

FatinHusnaKamaruddin said...

yukk.
thanks
:) tulah.thu je.
ade jodoh xkemn.
immature btl aku td an
-.-
hahah
aku budk medik, jgn tekjut kalau kau balik mesia tgk aku da beranak pink :)

Amierah Nabillah said...

awhh.. biasalah. i felt dat way before too dear. feeling it now too :) sokay, someday your prince charming will come! hehe :D

NURULROSSYAHIDAH said...

alah. aku balik mesia 2014. tak tahu aa masa tu kau dah beranak pinak. perghhh. mantap gila :P

FatinHusnaKamaruddin said...

bella : i'll wait for him :)

nuyukk : hahaha. mantap gila enn. hahhaa.