Tuesday, November 9, 2010

Hey you

Kau bukan siapa2 utk judge aku. U didnt even noe me.
Kau xfaham pun ape yg aku rasa, jd xperlulah bajet seperti kau memahami aku lebih dr aku fahami diri sendiri. Perlu ke kau sprti menghina aku?
Ye, aku mmg dilukakan dgn sgt mendalam dan hebatnya.
Tp aku berusaha dgn sgt keras utk memulihkan diri.
Sgt sgt berusaha utk keluarkan cik hati dr ICU.
Perlu ke kau ingatkan aku balik jalannya?
Perlu ke kau menyakitkan hati aku?

I am trying my best here to fix everything back.

Just dont judge me the way u do now.


** tears falling down.

May we do well in biology quiz
InsyaAllah

|ERROR| fatinhusnakamaruddin

Siapa yang mampu mencapai mahumu bila mana kau juga seorang manusia - CELA

sticky note : encik arif, sorry for being a little weird lately. for not replying ur sms, for off-ing my hp twice ms kat rumah, until kau kena carik aku through ada. bukan kau ade salah pape pun, cuma aku buat refleksi diri. Haish, a decision has been made. sorry sbb xdenga mslh kau. hahahah. i am focusing on study, semua msg aku xbalas :) sorry. n kalau dye sndiri xtahu ape yg dye nak, kau lah yg kena make a move. be a man bebeyh

2 comments:

faten helmi nuur said...

kita dlm situasi yg lebih kurg sja.
knapa org sibuk nak judge kitra , mcm lah dia tahu apa yg kita akn buat kemudian

SuFfian.Aeskandar said...

nurul..
cHULL LA..
jngn sedih2.'
asal suff mesej xbalas??