Wednesday, May 19, 2010

Ouh.. TAKUT

Ok, i am a very good negative thinker. I admit. Harap maklum!
Huuuu, sedih kot now, ok, mari sni sy na bercerita, as tade tmpat kot na ngadu.
2 days to go before enter UIA, result jpa pulak mcm ape je ta kuar2.
Ahah, i'm not aspecting too much, or put too high hope, just wanna noe da result jah.
kalau dpt alhamdulillah. kalau tidak, mungkin rezekikubukan di situ bukan?


Act na masuk UIA nie alittle bit makes me think out of the box,
mcm mn kalau sy terpengaruh dgn bnda2 xelok?, mcm mn kalau sy tersalah pilih kawan?, mcm mn kalau sy lupa pd keutamaan sy?, mcm mn kalau sy give up?,mcm mn kalau sy berubah? mcm mn dan mcm mn dan mcm mn..

Sy sedih kot sekarang.. sebb sy ta tahu nak ckp dgn sape. sedih kot. sekarang.

ye, memang payah menjadi negative thinker nieyh. tahu jah. tahu je sy memg suke pk ape yg org lain ta terfikir pun.

if ISTADARTIAH baca, nie jwpn utk ape yg dia fikirkan:
awk, sy kan memg mcm nie, suke pk deepest. hhahaha. sukelah. sebati dgn diri :)

2 comments:

NURULROSSYAHIDAH said...

err.
lek aaa derr.
masuk u nanti, kau nmpk aa kwn2 kau cmne.
btw, kau uia pun nak cuak. a lil tu tak salah, tapi jgn smpai cmni.
err, untuk kau tak lupa, kau tulis aa 'keutamaan' kau tu kat dinding meja stdy kau. or tmpt yg kau sng nmpk, ari2 kau tgk, kau mesti semgt punye aa. siyesly.

erm, lagi satu, t kau duk kre kat area bndr gak aa kan, hati2 aa. aku mse kat utp, yg hutan tu pown pmpn lek2 je blk 4/5 pagi. err, mule2 aku tataw gak smpai aa stu hari aku stay up kne wat asgnmnt.
lps tu pown ad lagi.
so, tc. nak enjoy blh, but u shud noe th limit la. :))

gd luck ;)

fatinhusna said...

hahaaha, yuk.
thanks alot.
nasihat ko wat aku ase better puh
gaggagaa
takut nieyh
thanks yang ;p